BTS Jimin Video Call and Chat dla Android

(0)
  • Status bezpieczeństwa

Recenzja Softonic

Utwórz fałszywe połączenie wideo z członkiem BTS, Park Jiminem.

W dzisiejszym świecie łatwo jest przeprowadzić wideorozmowę z celebrytą lub nawet z przyjacielem. Wszyscy mamy smartfony i możemy się nawzajem widzieć na ekranie. Jednak na rynku dostępnych jest wiele fałszywych połączeń wideo. Tym razem jednak chcemy zaoferować Ci coś wyjątkowego. Chcesz zrobić psikusa swoim przyjaciołom lub porozmawiać z ulubionym członkiem BTS, Park Jiminem?

Jeśli chcesz przeprowadzić wideorozmowę z Park Jiminem, to nasza aplikacja jest dla Ciebie idealna. Stworzyliśmy ją z myślą o ułatwieniu Ci życia. Możesz użyć tej aplikacji jako psikusa, aby przekonać swoich przyjaciół, że rozmawiasz przez wideo z członkiem BTS. Jest to aplikacja psikus, w której możesz przeprowadzić wideorozmowę lub rozmawiać z Park Jiminem. Członek BTS został już zainstalowany w urządzeniu jako ikona. To ikona członka BTS, Jimina.

Więc jak to zrobić? Wystarczy zainstalować naszą aplikację, kliknąć na ikonę Jimina i przejść przez kilka prostych kroków. Nie musisz dokonywać żadnych innych zmian w urządzeniu.

Program jest dostępny w innych językach

BTS Jimin Video Call and Chat dla Android

• Darmowa

• Po Polski
  • V 1.4
  • 4.8

(0)
  • Status bezpieczeństwa

Opinie użytkowników o BTS Jimin Video Call and Chat

Czy próbowałeś BTS Jimin Video Call and Chat? Bądź pierwszy zostawić swoją opinię!

Przeglądaj aplikacje

Reklama

Przepisy dotyczące korzystania z tego oprogramowania różnią się w zależności od kraju. Nie zachęcamy do korzystania z tego programu ani nie akceptujemy go, jeśli narusza on prawo.